Najvjerniji, 2. izdanje


klikni za uvećanu sliku Autor(i): Ivica Aničić
Godina izdanja: 2006
Uvez: meki
Broj stranica: 165
Urednik: Ratko Bjelčić
ISBN: 953-6015-38-2
NIJE U PRODAJI

Knjiga o Ultrasima, navijačima vinkovačke Cibalije iz pera Ultrasa Ivice Aničića.

„Dugo nisam razumio ove osjećaje u sebi, ali pročitavši „Najvjernije“ shvatio sam da je Ica to najbolje definirao rekavši da smo svi mi zaraženi Cibalijom! Ja sam zaista zaražen, i to neizlječivo!“, Vladimir Bakarić, književnik, Vinkovci, 3. lipnja 2005.

„Dnevnik jednog Ultrasa: buđenje s veseljem (danas je utakmica), blaga napetost, strast za igrom, potom adrenalinsko blaženstvo, prijatelji i druženje, transparenti, baklje, gostovanje (pobjeda u gostima !), pobjednička pjesma, idemo na vrh, sve za klub i grad! Samo naprijed Cibalijo!“, Robert Mlinarec, književnik, Zagreb 11. siječnja 2006.

„Ova knjiga me vratila na tribine. Nema bježanja od Cibalije, Vinkovaca... Krv Ultrasa proključala je preko mojih kostiju i ja ju više nikada neću hladiti!“, Lilijana Rodobuljac,
Književnica, Vukovar 13. siječnja 2006.

„Autor je na sebi svojstven način - iskreno i vjerodostojno - ispričao jednu zanimljivu knjigu u kojoj će ipak najviše uživati Ultrasi, ali i svi oni koji dijele navijačku strast diljem Hrvatske, a možda i šire.“, Gordan Nuhanović, književnik, Zagreb 22. svibnja 2005.

„Što ćeš više od toga!? Bit Ultrasa nije svojstvo već bivstvo! Ultras nije zvanje,
ni način života, već život!“, Ratko Bjelčić, književnik, Zagreb, 12. studenoga 2005.izrada : ikona web design studio